U bent hier: Winkel>Gezocht: onderhoudsschilders
Buiten schilderen

Wij zoeken een enthousiaste gediplomeerde vakschilder

Ben jij een gediplomeerde vakschilder die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Woon je in de omgeving van Ulft, beschik je over een rijbewijs en ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan? Lees dan snel verder.

Wat jij gaat doen

Ben je een enthousiaste ervaren schilder die op zoek is naar mooi particullier schilderwerk en werk je graag in een klein enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ben jij de kandidaat

Je bent een enthousiaste gediplomeerde vakschilder die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je weet van aanpakken en toont betrokkenheid. Je beschikt over een rijbewijs en bent woonachtig in de omgeving van Ulft.

Klanten van Robben Verf & Wand verlangen een klantgerichte gediplomeerde vakschilder met ruime ervaring in het onderhoud van particuliere woningen; met minder nemen wij geen genoegen en is reageren overbodig.

 

Wat wij bieden

Bij Robben Verf & Wand ben jij een volwaardig lid van het team. Samen wordt er particulier onderhoudsschilderwerk in de omgeving van Ulft geleverd. Hierbij staat service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Werk de hele winter door, een bedrijfsauto en opleidingsmogelijkheden behoren tot de mogelijkheden.

 

Waar jij gaat werken

Ga de uitdaging aan en kom werken bij Robben Verf & Wand in Ulft. Als Onderhoud NL garantiebedrijf wordt er al meer dan 90 jaar het particulier onderhoudsschilderwerk in de directe omgeving van Ulft verzorgd. 

 

Meer weten?

Op verzoek van Robben Verf & Wand verzorgt Faber Personeelsdiensten de werving en selectie voor deze vacature. Ben jij enthousiast over deze baan? Bel Koen Hof 06-12119502. Koen verzorgt ook de eerste selectie, hij is ook bereikbaar voor verder vragen over de vacature. 

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
 • Robben Verf & Wand
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Woensdag 29 november zijn wij geopend van 09:00 - 17;00 uur.

  Vrijdag 1 december zijn wij geopend van 09:00 - 18:00 uur.

  Wij hebben ruime parkeergelegenheid tegenover de winkel! Volg ons ook op Facebook https://www.facebook.com/vwrobben

   

   

   

 • Robben Verf & Wand

  Fr. Daamenstraat 35
  7071 AT Ulft
  Telefoon (0315) 68 14 81
  Fax (0315) 64 04 38
  E-mail info@robben-verfenwand.nl

BACK TO TOP