U bent hier: Inspiratie>4e Blog: een blik in de toekomst!
blog 4

Een blik in de toekomst!

Uw fietsende Verf & Wand specialist had deze zomervakantie het voorrecht om aan de Spaanse Costa Blanca te mogen fietsen rond het mooie Javea. Wat een geweldig inspirerende streek met een perfect klimaat en bijzonder mooie fietsroutes op glad geasfalteerde bergwegen en langs prachtige kusten.

Zelfs de Cumbre del Sol, de berg waar wielrenner Tom Dumoulin verleden jaar in de Vuelta als 1e over de streep kwam, ben ik op geweest....maar dan wel even met de huurauto.

Mijn klimtempo is dusdanig dat ik onderweg genoeg tijd had om, al zwoegend naar de top, over de nabije toekomst na te denken. Want met onze winkel gaan we het roer omgooien. Met de nieuwe slogan "wij helpen mensen een ècht (t)huis te maken" als leidraad zijn we onlangs begonnen met de voorbereidingen voor een compleet vernieuwde winkel. Een winkel waarbij termen als voelen, zien, beleven en ervaren een leidraad gaan vormen in het naar hartelust combineren voor jouw unieke woonkamer, slaapkamer, hal of ander vertrek in je woning. 

Momenteel zijn we aan het brainstormen, bezoeken collega-winkeliers, gaan we tekeningen maken, zijn we aan het inventariseren waar onze regio behoefte aan heeft en denken we na over de moderne presentatiemiddelen die we gaan inzetten.

Zoals je leest zitten we nog in de opstartfase maar Esther, Carla en ik staan te popelen om in de nieuwe winkel aan de slag te kunnen en te zorgen dat jij vol trots kunt zeggen; mijn woonkamer is Made by Robben. En wat heel prettig is; lukt het je zelf niet, dan staan onze schilders te popelen om de klus uit te voeren met alle vakmanschap die zij in huis hebben. 

Op dit moment fiets ik met mijn vrienden nog prachtige nazomerse tochten door onze geweldige omgeving en belonen wij ons daarna met een heerlijke Radler 0.0 op het terras van het Schaftlokaal; Made by Ulft.

Uw fietsende Verf & Wand specialist,

Maarten

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
 • Robben Verf & Wand
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Woensdag 29 november zijn wij geopend van 09:00 - 17;00 uur.

  Vrijdag 1 december zijn wij geopend van 09:00 - 18:00 uur.

  Wij hebben ruime parkeergelegenheid tegenover de winkel! Volg ons ook op Facebook https://www.facebook.com/vwrobben

   

   

   

 • Robben Verf & Wand

  Fr. Daamenstraat 35
  7071 AT Ulft
  Telefoon (0315) 68 14 81
  Fax (0315) 64 04 38
  E-mail info@robben-verfenwand.nl

BACK TO TOP